Hírek
Intézményünkről
Munkatársaink
Programjaink
Dokumentumok
Fotóalbum

Felhasználó:


Jelszó:


  Hírek, Aktualitások

"Hurrá, nyaralunk!" 2011.07.22
Intézetünk minden évben megszervezi lakóink üdültetését.
Idén Balatonlellére utazott el több mint 80 lakónk két turnusban. Az időjárás kedvező volt strandoláshoz, pihenéshez, a szabadidő hasznos és játékos eltöltéséről pedig kollégáink gondoskodtak.

Lakóink élményekkel telve érkeztek haza!
26_frdzs.jpg 26_bogrcsozs.jpg 26_zskban futs.jpg
26_lisztfújs.jpg 26_puzzle.jpg 26_tejsznhab.jpg
"Generációk együtt, egymásért" 2011.06.14
Az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény, Győr Nyugat-dunántúli Regionális Szociális Módszertani Központja 2011. június 7-8-9-én ismét Országos Találkozót szervezett Győrújbaráton. Intézetünk a "Generációk együtt, egymásért" mottójú találkozó 3. napján vett részt, amikor a fogyatékossággal élő személyek, pszichiátriai betegek nappali és bentlakásos intézményei munkatársainak és ellátottjainak számára szerveztek változatos és aktív részvételt igénylő programokat. A találkozó helyet biztosított a szociális foglalkoztatás során készült termékek árusítására is.
25_kreatv sarok.jpg 25_udvari jtk.jpg 25_munkink.jpg
Pünkösd Fesztivál-PÁGISZ 2011.05.31
Május 28-án, a Mozgáskorlátozottak GYMS Megyei Egyesületének "ART" Kulturális Klubjának szervezésében a győri PÁGISZ Művelődési Központban került megrendezésre a már hagyománynak számító Pünkösdfesztivál. Intézetünk néptánccsoportja "Sörtánc" című színvonalas koreográfiával lépett színpadra, és az előkelő 3. helyezést szerezte meg. A látványos és szórakoztató vendégelőadókon túl kézműves tevékenységekkel is megismerkedhettek a fellépők.
24_megnyit.jpg 24_sikls.jpg 24_jtszhz.jpg
Befejeződnek a felújítások 2011.05.04
Május 19-én került átadásra a felújított pavilonépület.

A tavaly decemberben megkezdődött munkálatok keretében az intézmény energetikailag gazdaságtalan üzemeltetését, a pavilonépület belsejében uralkodó időjárásfüggő hőmérsékletingadozást szünteték meg. Az eltelt hónapokban kicserélték a pavilonépület nyílászáróit, az épület tetejére 300 m2 napkollektor felületet helyeztek el, a homlokzatszigetelés a napokban fejeződött be.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat a Környezet és Energia Operatív Program keretében vissza nem térítendő támogatást nyert az épületenergetikai fejlesztésére.
20_Új kls.jpg 20_virgltets.jpg 20_kútfests.jpg
Első  Előző...[9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] Következő  Utolsó