Hírek
Intézményünkről
Munkatársaink
Programjaink
Dokumentumok
Fotóalbum

Felhasználó:


Jelszó:


  Hírek, Aktualitások

Farsang Koroncón 2012.02.22
Társintézményünk is megrendezte idei farsangi bálját, melyre intézményünk vezetése és lakóink is kaptak meghívást. A bál tánccal, karaokeval, igazi télbúcsúztató hangulatban telt.
36_bl.jpg 36_karaoke.jpg
Farsang 2012.02.13
"Itt a farsang, áll a bál..."Február 10-én, pénteken, került megrendezésre idei farsangi bálunk. Lakóink bolondos farsangi játékokon tehették próbára ügyességüket, majd az önfeledt táncolásé volt a főszerep.Íme a színes farsangi kavalkád:
Szakmai átadás-átvétel 2012.01.19
A Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés az Országgyűlés által alkotott törvény alapján 2012. január 1-jén átadta intézményeit a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, illetve a Megyei Intézményfenntartó Központ (MIK) számára. Korábban dr. Szakács Imre, a megyei közgyűlés elnöke és Széles Sándor kormánymegbízott írt alá megállapodást a törvényi felhatalmazás alapján az átadás-átvétellel kapcsolatban.


2011. december 22-én Táplánypusztán a Dr. Piróth Endre Szociális Központban pedig Kara Ákos, megyei közgyűlési alelnök - az intézményvezetők és a kormányhivatal munkatársai jelenlétében - Széles Sándor számára ,,adta át" jelképesen a szakmai feladatokat. Az intézményi ellátottak által készített tárgyak kerültek abba a kosárba, amelyet Széles Sándor kormánymegbízott vett át. Kara Ákos megköszönte az intézményvezetők és valamennyi intézményi dolgozó elmúlt években végzett munkáját, Széles Sándor pedig - többek között - azt tartotta fontosnak kiemelni, hogy megfelelő szakmaisággal veszik át január első napján az intézményeket, így az ellátásokat, intézményi feladatokat biztonságosan tudják folytatni.


Ezen átadás kereti között, Kara Ákos megyei közgyűlési alelnök kezdeményezésére, emléktáblát avattak Makra Ottó tiszteletére. Az intézmény korábbi, tragikus hirtelenséggel elhunyt igazgatója hosszú időn keresztül meghatározó szereplője volt a megye szociális ellátásának. Makra Ottó számos szociális szakmai szervezet meghatározó tagja volt, nem sokkal halála előtt megkapta a Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés által alapított Dr.Batthyány-Strattmann László-díjat.

Emléktáblájánál koszorút helyezett el Makra Ottóné, az elhunyt intézményvezető özvegye, Kara Ákos, a Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés alelnöke és Széles Sándor kormánymegbízott.
34_vezetk.jpg 34_csnak tadsa.jpg 34_csnak tvtele.jpg
34_tbla.jpg
É.S.S.E Mikulás Disco 2011.12.13
December 8-án, az Értelmileg Sérültek és Segítõik Megyei Egyesülete szervezésében újra sikerült megrendezni a több éve hagyományossá vált Mikulás Discót.

A Pálffy Miklós Kereskedelmi Szakközépiskola aulájában várták a megye számos településérõl meghívott több száz értelmileg sérült gyermeket, fiatalt és idõsebb korosztályt. A meghívott résztvevõk számára nagy-nagy örömet, feledhetetlen délutánt jelentett ez a program, melyen intézményünk Szív-Zörej zenekara is fellépett, mint meglepetés vendég.

A támogatók jóvoltából mindenkinek jutott szendvics, üdítõ, sütemény, chips, és természetesen ajándékcsomag.
33_fosz himnusz.jpg 33_szakcs imre.jpg 33_fosz mikuls.jpg
33_szv-zrej fellpse.jpg 33_tmegjelenet.jpg
Mikulás az intézetben 2011.12.13
Lakóink idén is nagy izgalommal és szeretettel várták a Mikulást. Sokan készültek verssel vagy énekkel, amiért természetesen szaloncukor járt a puttonyból.
32_versels a kastlyban.jpg 32_mikuls az udvaron.jpg 32_mikuls a megfigyelben.jpg
32_mikuls a drtozban.jpg 32_mikuls a iiia fogiban.jpg 32_mikuls a iiib-n.jpg 32_mikuls a iv-n.jpg
Első  Előző...[9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] Következő  Utolsó